Als belangrijke onafhankelijke speler die al meer dan 75 jaar aanwezig is op de Franse markt voor rechtsbijstand, hebben we jarenlang de keuze gemaakt om op de Belgische markt aan vrije dienstverlening te doen, en sinds eind 2020 er een bijkantoor te vestigen.

Geschiedenis & Ontwikkeling

Onafhankelijkheid

ONAFHANKELIJKHEID

Als rechtsbijstandverzekeraar die volledig onafhankelijk is van enige verzekeringsgroep, begeleiden wij verzekeringsmakelaars die hun verzekerden nuttige rechtsbijstand willen bieden, vrij van belangenconflicten: wij bevorderen de toegang tot recht en justitie op een volledig onafhankelijke manier.

Expertise

EXPERTISE

Als specialisten bieden wij een persoonlijke relatie met onze verzekerden en luisteren wij naar hun behoeften. Partner zijn van Cfdp betekent dat uw verzekerden recht hebben op een erkende, menselijke en gepersonaliseerde expertise in de begeleiding en beheer van hun geschillen, maar het betekent ook betrouwbare, flexibele en duidelijke formules kunnen aanbieden en oplossingen op maat kunnen uitwerken om te voldoen aan de behoeften van particulieren en professionals.

Nabijheid

NABIJHEID

De lokale aanwezigheid van ons team van specialisten inzake rechtsbijstand met een perfecte kennis van het vakgebied en het economische weefsel garanderen een ondersteuning die volledig is afgestemd op de lokale behoeften. Dienstverlening & nabijheid: wij wensen via schadebeheer de verzekerden belonen voor hun vertrouwen. Deze "nabijheid" vertaalt zich in een directe, gepersonaliseerde en aangepaste relatie met onze makelaars en verzekerden.

Verplichtingen

VERPLICHTINGEN

Toegang tot recht en justitie bevorderen, relaties personaliseren en versterken, de voorkeur geven aan alternatieve methoden van geschillenbeslechting, maatschappelijk verantwoord ondernemen… wat we beloven komen we ook na voor onze makelaars en ten dienste van hun verzekerden.

Innovatie

INNOVATIE

Dankzij innovatie kunnen we nieuwe diensten ontwikkelen die zijn toegespitst op de behoeften van de verzekeringsmakelaars. Dankzij hen zijn we voortdurend op zoek naar meer gerichte producten en diensten. Onze knowhow wordt op de markt erkend door onze gekwalificeerde en betrokken juristen en ons sterk innovatievermogen.